• Bowers & Wilkins

NIEUWS


Nieuw: Bowers & Wilkins 700 series
Geluid van studiokwaliteit met de nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins.De nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins bouwt voort op de prestaties van de veelbekroonde 800 Series Diamond. Het resultaat is de best presterende range luidsprekers in zín prijsklasse.

Hoogwaardige technologie De nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins levert uitzonderlijke prestaties en komt in een breed en volledig scala aan kwaliteitsluidsprekers. GeÔnspireerd door de wereldberoemde, prijswinnende 800 Series Diamondô, is deze nieuwe serie voorzien van technologie die het luisteren naar muziek en film thuis voorgoed veranderen.
Acht nieuwe modellen De nieuwe 700 Series omvat acht modellen die geschikt zijn voor elke thuisopstelling. Twee daarvan zijn voorzien van de Tweeter-on-Top technologie, die muziek naar een hoger niveau brengt met kristalheldere hoge tonen.
De reeks bevat drie vloerstaande modellen, drie luidsprekers op een voet. Twee speciale center luidsprekers voor toepassing in een thuisbioscoop en een gloednieuwe subwoofer. Alle modellen zijn verkrijgbaar in een luxe afwerking naar keuze: Gloss Black, Satin White of Rosenut.
Innovaties

De nieuwe 700 Series is voorzien van technologie die is doorgesijpeld van de high-end 800 Series Diamond toonaangevende luidsprekers die door velen worden beschouwd als de beste speakers ter wereld. Daarnaast bevat de 700 Series op maat gemaakte innovaties die voor het eerst worden gebruikt in een betaalbare klasse. Carbon Tweeters Eťn van de meest vooraanstaande nieuwe technologieŽn in de 700 Series zijn de met carbon verstevigde tweeters. Deze innovatie zorgt voor een ongekende detaillering en een pure audioweergave. Het is zonder twijfel de best presterende Ǯniet-Diamondǯ tweeter die Bowers & Wilkins ooit heeft vervaardigd.

Bowers & Wilkins 700 series - Audio TV Centrum
Bowers & Wilkins 707 S2 - Audio TV Centrum
Binnenkort bij ons verkrijgbaar!
Terug