• Bowers & Wilkins

NIEUWS


Vanaf nu bij ons te verkrijgen; Elac Discovery
Elac Discovery DS-S101-G
Elac Discovery DS-S101-G


ELAC heeft veel know-how over het weergeven van muziek. Met een inmiddels 90-jarige geschiedenis is ELAC een toonaangevende luidsprekerfabrikant met research-centra in Duitsland en de USA. Als je dan besluit een toonaangevende muziekserver te ontwikkelen, gecombineerd met een multiroom-systeem, dan wil je als besturingssysteem van dit moois alleen maar het allerbeste: Roon, de beste informatieve software, die volgens reviewers de fraaiste en snelste bedieningsinterface heeft, de beste klank en de prettigste bediening.

De Elac Discovery DS-S101-G musicserver is het eerste product uit deze nieuwe lijn. En meteen een product waar de echte muziekliefhebber van kan smullen. Het apparaat levert de beste audioprestaties, en maakt zoals gezegd gebruik van het zeer innovatieve Roon. De gebruiker kan met deze 'bedienings-software' zeer eenvoudig zijn muziek terugvinden en alles werkt echt in dienst van de gebruiker. 


Neem eens een kijkje op de speciale website voor de Elac Discovery!Op Hifi.nl vind u ook een artikel over dit nieuwe product:
Terug