• Audio TV Centrum

NIEUWS


Nieuw! De High-end EAH-T700-hoofdtelefoon van TechnicsStijl en verbluffend geluid met de nieuwe EAH-T700-hoofdtelefoon van Technics

Net als het assortiment hoogwaardige hificomponenten van Technics, levert ook de nieuwe over-the-ear hoofdtelefoon niets in aan geluidskwaliteit en is hij ontwikkeld met de veeleisendste muziekliefhebbers in het achterhoofd.

De EAH-T700 is voorzien van een tweewegsdrive, voor het grootst mogelijke hoorbare geluidsbereik. Een 50-mm dynamische driver zorgt voor geluid met hoge resolutie in de middelste en lage registers, terwijl de 14-mm supertweeter zich volledig richt op de hoge geluiden. Het resultaat is een 100-kHz breedbandweergave met zowel diepe, robuuste bassen als subtiele, complexe hoge tonen.

Het Angled-Driver System van de hoofdtelefoon zorgt voor zeer nauwkeurige audio waarin elk geluid authentiek en apart van elkaar wordt weergegeven. Ongewenste trillingen worden geminimaliseerd dankzij de zwevende dynamische driver, het anti-vibratieframe en de stevige aluminium behuizing. Op de EAH-T700 klinken de favoriete nummers van de gebruiker dus telkens weer perfect.

Of ze nu gewoon thuis of op straat worden gebruikt, hoofdtelefoons moeten er niet alleen fantastisch uitzien, ze moeten ook lekker zitten. De EAH-T700 heeft een stijlvolle, metalen afwerking. Het schuifje van de hoofdband, de horizontale draaimogelijkheid en de ergonomische 3D-oorpads kunnen worden afgesteld voor elke luisterpositie.

specificaties
Type hoofdtelefoon: Gesloten
Driver en diafragma: 50 mm + supertweeter (ST)
Geavanceerde MLF + aluminium
Frequentie-ondersteuning: 3Hz-100kHz
Afstelmogelijkheden: Horizontaal schuifje/ horizontale draaimogelijkheid
Hoofdbandschuifje/ hellingsmogelijkheid behuizing
Snoer: 4N-OFC van 1,2 m of 4N-OFC van 3,0 m
3,5-naar-6,3-mm-adapter
Compatibel met balansconnectie
Eigenschappen en technologie:
Natuurlijk geluidsveld met AD (Angled-Driver) System
100-kHz geluid met hoge resolutie en supertweeter
50-mm dynamische driver met hoge lineariteit
Zwevende dynamische driver met anti-vibratieframe, voor eliminatie van onnodige resonantie en trillingen
Anti-echostructuur met luidsprekerplaat en oorpads
Ergonomische 3D-oorpads

Prijs:  1.199,00
Prijs: 1.199,00
Terug